Ciorbă de cartofi

de Simo in Ciorbe, 15 Apr 2009 | 13045 vizualizari

 

O mancare de post - ciorba de cartofi facuta de Simo.

 

INGREDIENTE

500-600g cartofi, morcov, patrunjel, telina (toate 200 g), o ceapa de marime mijlocie, 3 linguri ulei, bors, suc de rosii, suc de lamaie sau otet, 1 ardei si 1 rosie, leustean, tarhon, patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de cartofi:

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute cu uleiul, apoi se stinge cu 2 litri de apa fierbinte. Cand zarzavatul este fiert, se adauga cartofii taiati cubulete, ardeiul si rosia taiate felii  si o lingurita de sare. Se fierb 15-20 de minute, pana cand se inmoaie, fara sa se zdrobeasca, apoi ciorba se sareaza si se acreste dupa gust. Pentru aroma se adauga cate putin din fiecare frunza de verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu smantana si tarhon